DJ Nieck:

Dj Nieck Veldkamp is slechts 18 jaar oud en nu al volop actief als Dj in kroegen, discotheken en feesttenten door heel Nederland! Elke week draait hij hier alle soorten muziek moeiteloos door elkaar om het publiek te vermaken en een groot feest te maken!

Nieck is een Dj met een hoog energie gehalte en passie voor muziek, wat hij iedere keer weer probeert over te brengen op zijn publiek.

Prijsindicatie

DJ Benn:

Je kunt Dj Benn het beste omschrijven als allround Dj pur sang. De nieuwste hits maar ook de classics en meezingers komen allemaal voorbij. Hij wordt regelmatig geboekt voor bruiloften, (bedrijfs)feesten en andere partijen maar is ook te vinden in oa. De Vrienden Live Rotterdam en Kisteman Staphorst.

Prijsindicatie

Cortizo:

Met Dj Cortizo haal je 100% feest in huis! Bekend van onder andere De Ski-Hut in Rotterdam, Cooldown Café in Amsterdam en zijn hit “Geboren om te zuipen”. Bij Cortizo gaat het gas er vol op, hij heeft veel interactie met het publiek en draait de grootste hits uit verschillende stijlen aan elkaar. Keer op keer weet hij het publiek helemaal gek te krijgen en zorgt voor de ene knallende avond na de andere.

Prijsindicatie

Martijn Westerink:

Martijn is scherp gevat, humoristisch, muzikaal verassend en ‘aanwezig’ op een feest! Als entertainer met een brede muzieksmaak maakt hij van elke gelegenheid een feestje! (Eventueel) al presenterend in interactie met het publiek, mixt hij zich door decennia aan dansbare hits! Martijn draait onder andere in Café De Beurs en De Vrienden Live in Rotterdam.

Prijsindicatie

Martijn Rouwenhorst:

Feesthits zijn voor Martijn de dagelijkse ingrediënten voor een geslaagd feest! Apres Skihits afgewisseld met de echte TOP 40 hits van de laatste jaren wisselen elkaar in razendsnel tempo af in de sets van deze FeestDJ. Zijn snelle mix-stijl en verrassende platenkeuze maken zijn boekingen tot een avond vol meezingers, dansplaten en ‘O-ja-platen’.

Prijsindicatie